Many United States companies believe that the rising cost of employees' health care benefits has hurt the country's competitive position in the global market by raising production costs and thus increasing the prices of exported and domestically sold goods. As a result, these companies have shifted health care costs to employees in the form of wage deductions or high deductibles. This strategy, however, has actually hindered companies' competitiveness. For example, cost shifting threatens employees' health because many do not seek preventive screening. Also, labor relations have been damaged: the percentage of strikes in which health benefits were a major issue rose from 18 percent in 1986 to 78 percent in 1989.
Health care costs can be managed more effectively if companies intervene in the supply side of health care delivery just as they do with other key suppliers: strategies used to procure components necessary for production would work in procuring health care. For example, the make/buy decision—the decision whether to produce or purchase parts used in making a product—can be applied to health care. At one company, for example, employees receive health care at an on-site clinic maintained by the company. The clinic fosters morale, resulting in a low rate of employees leaving the company. Additionally, the company has constrained the growth of health care costs while expanding medical services.
Which of the following, if true, would provide the most support for the author's view about intervening on the supply side of health care?
Most companies do not have enough employees to make on-site clinics cost-effective.
Many companies with on-site clinics offer their employees the option of going outside the company's system to obtain health care.
The costs of establishing and running an on-site clinic are demonstrably higher than the costs of paying for health care from an outside provider.
Companies with health care clinics find that employees are unwilling to assist in controlling the costs of health care.
Employees at companies with on-site clinics seek preventive screening and are thus less likely to delay medical treatment.
这道题首先我们要知道作者看待“intervening on the supply side of health care”的态度。这是作者提出的一个方法，自己肯定持肯定态度。然后根据文中出现的细节就可以解题了。
B选项：许多有“on-site clinics”的公司都提供员工去公司外的地方执行医疗保障的选项。如果这个选项是对的，那么作者提出的这个双赢的办法就被削弱了。（“on-site clinics”的公司都提供员工去公司外的地方执行医疗保障---- on-site clinics形同虚设）。
C选项：建立和运营“on-site clinics”比让员工去公司外执行医疗保障花费更大。这个选项定位在“employees receive health care at an on-site clinic maintained by the company. The clinic fosters morale, resulting in a low rate of employees leaving the company. Additionally, the company has constrained the growth of health care costs while expanding medical services.”。如果这个花费大于去公司外的花费，那么省钱的初衷就无法达到了。所以不支持作者的观点。